pondělí 23. června 2014

Ubožáku co je Ti, že chceš JIRSU hájiti?!!




Nenasytnost některých politiků, kterou na jihu Čech mj. reprezentují soudruzi z ODS Tomáš Jirsa, Pavel Dlouhý a Pavel Eybert, se zasloužila o jisté prvenství. Chcete-li vědět o jaké, přečtěte si následující "pozvánku" petičního výboru Za dobrý zákon o NP Šumava.

"Senát na začátku tohoto měsíce dostal petici za dobrý zákon o NP Šumava, prostřednictvím které 25 555 signatářů apeluje na zákonodárce, aby nedopustili likvidaci chráněné přírody špatným zákonem- například takovým, který navrhl senátor Tomáš Jirsa z Hluboké (ODS) a jeho kolegové.

A ejhle místo toho, aby Senát projednal petici na veřejném slyšení a až poté rozhodl o zmiňovaném likvidačním senátním návrhu zákona o NP Šumava, náhle a narychlo jej doplnil do programu jednání a ve čtvrtek rovnou schválil.

Projednání petice po té, co padlo rozhodnutí senátorů o vlastím zákonu už nedává smysl. Byla by to doslova šaškárna. Proto se petiční výbor rozhodl ji Senátu odebrat. Bude to historicky první demonstrativní odebrání petice zákonodárcům. Kdo jste petici podepsali a chcete si pro svůj podpis do Senátu přijít, připojte se k petičnímu výboru, který si pro petici půjde ve středu v 13:30 (vchod C2 z Vladštejnského náměstí)."

Žádné komentáře: