neděle 28. července 2013

Návrat Krále Šumavy naruby (režie: Zdeněk Zbytek)




Připomínat životopisný román o nepolapitelném převaděči, který se stal předobrazem Krále Šumavy, je i v těchto extra parných dnech už asi naprosto zbytečné. Co by si však nejen autor David Jan Žák (*1971) a mnozí potencionální účastníci "připomínkové" akce, která v loučovickém Hotelu Kilián (zdroj sobotní Českobudějovický deník, str. 13) proběhne 1.8.2013 (17.00 hod.) měli uvědomit je fakt, že majitelem tohoto luxusního zařízení je bývalý velitel tankové divize ve Slaném, plk. Zdeněk Zbytek. Vedle kontroverzního Miroslava Šloufa stejně důležitý stínový přítel současného prezidenta Miloše Zemana, získávající tímto svůj další vysněný titul "KURVA ROKU" (1989-2013). Blahopřejeme!!!

   

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Za naprostý výsměch, a to nejen všem předlistopadovým režimem perzekuovaných občanů, považuji na čtvrtek 1. srpna chystanou akci, přibližující život tzv. Krále Šumavy. Literáty a filmaře inspirující postavu, podle které si i bývalý velitel tankové divize ve Slaném, plk. Zdeněk Zbytek pojmenoval svůj loučovický hotel. A právě zde, pod střechou tohoto člověka stojícím s Miroslavem Šloufem za SPO ZEMANOVCI a nabízejícího své "služby" proti demonstrujícím ještě v prosinci 1989, má vzpomínka na osudy jeho tehdejších nepřátel proběhnout. Dříve po nich střílel, dnes je hostí v luxusu?
Na níže uvedeném odkazu (YouTube) si Zbytkův fanatismus vychutnejte. Věřím, že po shlédnutí se jeho hotelu Kilián v Loučovicích zdaleka vyhnete - nejen ve čtvrtek.

http://www.youtube.com/watch?v=4T9iBxLD3O0

Anonymní řekl(a)...

Naprostá troufalost-zoufalost...co na to říct, to by měli všichni co tam přijdou vidět, hlavně p. Žák, toho mi je líto, ten asi neví s kým bude mít tu čest!

Jürgen DDR řekl(a)...

Jak Strana Přátel Organizovaného Zločinu obsazuje stát se dočtete na

http://aktualne.centrum.cz/blogy-a-nazory/komentare/clanek.phtml?id=786655

Anonymní řekl(a)...

Naopak, všem uvedený hotel Kilián mohu všem jen doporučit. Příjemné prostředí, milá, sympatická a empatická obsluha. Ceny mírné, jídla výborná. O moldavském vínu nemluvě.Strávil jsem tam v tomto roku dovolenou, tak vím, o čem píši.
Nevím, jaké má anonym znalosti o poslání armády, ať už té dnešní, alebo v předcházejícím režimu, ale na hranici nesloužili príslušníci bojových jednotek 1.slánské divize, které Ing.Zdeněk Zbytek úspěšně velel. A odvolávat se na jeho vystoupení , které tu autor tak propaguje , je vrcholem idiotizmu, zaujatosti a nenávisti. NIKDE není ani zmínka o nějakých tancích,či zásahu proti demostrujícím. Ano, tak v skutečnosti vypadá heslo proklamované Havlem : "Láska a pravda zvítězí nad lží a nenávistí". Jenže v tomto případe by se mělo citovat naopak. Lež a nenávist vítězí nad pravdou a láskou. Bohužel.