úterý 12. března 2013

Girls Names - The New Life (Tough Love Records)




S příznačným názvem The New Life se po dvou letech od debutového alba Dead To Me vracejí severoirští Girls Names. Neil Brogan (bicí), Cathal Cully (kyt, synt, zp), Claire Miskimmin (bas) a loni příchozí Philip Quinn (synt) svou přes léto v Start Together Studios natočenou novinku představili sice teprve v polovině února, ale její téměř okamžitě vyprodaná první edice všech tříset vinylů vypovídá jednoznačně. Máme zde skutečně kapelu, která přerostla i ty největší očekávání. Předchozí smithovskou látku zde ve značné části a ku prospěchu celkového výsledku (8/10) překryla post-punková (Bauhaus, The Cure, ...) batika, prezentující posluchačům doposud nejsilnější ukázky ze života Girls Names.
V limitované verzi si lze čtyřicetiminutovou desku vsazenou do obalu od Roba Pearta prodloužit na plnou hodinu o bonusové CD, zahrnující sedmipalcovou spolupráci s Weird Dreams A Troubled See a remix titulní skladby The New Life, zařazený na loňském 12". Vše pod hlavičkou londýnských Tough Love Records.   

(CD, LP, download)
01. Portrait
02. Pittura Infamante
03. Drawing Lines
04. Hypnotic Regression
05. Occultation
06. A Second Skin
07. The Olympia
08. Notion
09. Projektion
10. The New Life

(bonus CD)
11. Visions
12. A Troubled See
13. Black Saturday
14. The New Life (A JD Twitch Optimo Remix)

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Zrovna u téhle desky jsem si říkal, že tam slyším snad všechny postpunkové kapely. Pittura Infamante je jedna z nej skladeb letos, zbytek až na pár momentů není tak výrazný (nebo popový :)).V