sobota 10. května 2008

The Cure - The Only One / NY Trip (Suretone/Geffen/Polydor)


Je to šílený, ale od našeho výletu do tehdejší MLR na The Cure, kde Robert James Smith doslavoval teprve své třicátiny, proteklo Dunajem tolik kubíků vody, že už je snad nemůže nikdo nikdy spočítat. Co však lze s matematickou přesností určit naprosto správně je tvrzení, že od zatím posledního alba The Cure, které nabídlo singly The End Of The World a Taking Off, uplynou v červnu čtyři roky. Zakletou a stále odkládanou třináctku chystají snad na 13. září a do té doby, počínaje květnem, slibují vydat každý měsíc a právě třináctého jeden singl z doposud nepojmenovaného jedenáctiskladbového (dvoj)alba (Suretone/Geffen/Polydor).

První možnost se tedy (především) všem (skalním) fanouškům naskýtá již toto úterý, kdy se na pultech objeví novinka The Only One s béčkovkou NY Trip, následovaná červnovou Freakshow / All Kinds Of Stuff.
Jinak dnes večer běží v TV film A co když je to pravda (M. Waters), kde mj. zazní výtečná Just Like Heaven z alba Kiss Me Kiss Me Kiss Me (1997) - ach ten Kisstadion ...

Tímto přeji tetě Bětě (tak pana Smithe popsal jeden z novinářů na pražském vystoupení) pevné zdraví a stejně jako Visáčům, ještě hodně srandy a hektolitrů piva.

1. The Only One
2. A
Boy I Never Knew
3. Freakshow
4. Lusting Here in Your Mind
5. The Hungry Ghost
6. The Perfect Boy
7. Christmas Without You
8. Please Come Home
9. Spot Marks the X
10. 16
11. Sleep When I'm Dead

Žádné komentáře: