úterý 15. ledna 2008

The Declining Winter - Moteer Remixes (Mobeer)

Mojim prvním dárečkem LP 2008 je pozdrav na „použitém“ pivním tácku s přilepeným 3“ CD sublabelu Moteer, zde zastoupeného svými interprety, remixující skladbu Yorkcitythree pocházející z výtečného 7“ The Future Sound of Hip Hop part 1 and 2 projektu The Declining Winter. V úvodu Five Declining Winter Remixes (Mobeer Records) vás přivítá japonský tvůrce filmové hudby, klipů (Iris Piers) a spolumajitel značky Flau Yasuhiko Fukuzono alias Aus, jehož páté album Curveland nesmí chybět nikomu, kdo miluje ambientní elektrofolk Moteer Records.

Ze stejných zeměpisných končin jako Aus přišel do Berlína i lehce najazzlý El Fog (Masayoshi Fujita), s v březnu vyčarovanou deskou Reverberate Slowly, kterého na třetím mixu střídají The Boats (Andrew R. Hargreaves = Beppu, Graig Tattersall = The Remote Viewer), vystupující za pomoci Esker také pod názvem The Sea. Jako The Boats včera vydali na vlastní značce Our Small Ideas v nákladu 200 ks dvanáctiskladvový CD-R, pojmenovaný jednoduše Our Small Ideas, obsahující video Raidrops Remain.

Poslední dvě jména přiskákala z Austrálie a jsou jimi polovina The Clickits (Jonny) Thendof otevírající Moteer se svým 12“ a Part Timer remix (John McCaffrey), uložený už na 3“CD limitce (50ks), která byla součástí 7“ The Future Sound of Hip Hop part 1 and 2. V současné době Part Timer spolupracuje s američanem Aaron Martinem, připravujícím druhé album River Water (Preservation).

Avšak ani Five Declining Winter Remixes není připraveno o překvapení. Tím je v tomto případě možnost stažení pěti remixů (48 MB), z nichž Epic 45, The Remote Viewer a Northstation najdete na předešlé „padesátce“ a dále doposud nevydaný Bracken remix a osobní předělávku The Declining Winter.

Borec na konec? Ne,ne. Tohle jsou borci na začátku roku 2008!

Žádné komentáře: